Retur

Du har rett til å avbestille bestillingen din av hvilken som helst grunn innen 14 dager etter mottakelsen av kjøpet ditt. Når du har varslet oss om beslutningen din om å avbestille, har du ytterligere 14 dager til å returnere produktet ditt. Dette betyr at du totalt sett har 30 dager fra du mottar bestillingen din til å returnere den. Alle returer bør sendes til vår returadresse i Nederland.

Vær oppmerksom på at du vil være ansvarlig for kostnadene knyttet til retur av varen. For å fastslå disse kostnadene, bør du konsultere nettsiden til valgt transportselskap, der detaljert informasjon om fraktkostnader er tilgjengelig. Det er viktig å sikre at produktet du returnerer blir sendt tilbake med alle inkluderte tilbehør og, når det er mulig, i sin opprinnelige tilstand og emballasje. Dette hjelper til med å bevare produktets integritet og sikrer en smidig returprosess.

Før du benytter deg av returrettigheten din, ber vi deg om å ta kontakt med oss først på info@ecodry-oslo.com. Denne første kontakten er avgjørende da den hjelper oss med å lette returen din mer effektivt. Når vi mottar det returnerte produktet og bekrefter at det er i god stand, vil vi behandle en refusjon av kjøpesummen. Denne tilbakebetalingen blir vanligvis utført innen 7 virkedager etter at vi har mottatt det returnerte produktet.

Vår 30-dagers returpolicy er designet for å gi deg trygghet og fleksibilitet når du handler hos oss. Vi forstår at omstendigheter kan endre seg, og vi streber etter å imøtekomme kundenes behov så mye som mulig. Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse angående denne policyen, nøl ikke med å kontakte vårt supportsenter.